Panairi „dom“ lubjanë, 5-10.mars 2019.

Panairi „dom“ lubjanë, 5-10.mars 2019.

Panairi „dom“ lubjanë, 5-10.mars 2019.

Panairi „dom“ lubjanë, 5-10.mars 2019.

Kompania Bekament këtë vit ka qenë pjesëmarrëse në panairin „Dom“ në Lubjanë, bashkë me distributorin për tregun slloven Spekter nga Zhaleci. Ky panair tradicionalisht organizohet çdo vit dhe tubon ekspozuesit nga fusha të ndryshme: ndërtimtari, zdrukthëtari, shtëpi montuese, pajisja e shtëpisë jashtë dhe brenda, pajisje për ngrohje dhe ftohje e të ngjashme.

Është shumë i vizituar dhe i çmuar nga ana e vizitorëve nga Sllovenia dhe rajoni.

Bekament e ka gjetur vendin e tij bashkë me brendet tjera me renome nga fusha e ndërtimtarisë. Vizitorët kanë mundur të njoftohen me portofolin dhe të informohen për kualitetin dhe qasjen e produkteve të Bekamentit në Slloveni.

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners who may combine it with other information that you’ve provided to them or that they’ve collected from your use of their services.
We use cookies to personalise content and ads.