Panairi ndërkombëtar ekonomik

Panairi ndërkombëtar ekonomik

Panairi ndërkombëtar ekonomik

Panairi ndërkombëtar ekonomik

Kompania Banja Komerc Bekament mori pjesë në panairin ndërkombëtar ekonomik PANAIR, organizator i të cilit është Oda Ekonomike e Serbisë. Panairi u mbajt më 24-28 nëntor në Tiranë, Shqipëri. Bekament i prezantoi disa risi në kuadër të asortimentit të produkteve të saj dhe vizitorëve të panairit në mënyrë të detajuar iu prezantua puna e kompanisë Banje Komerc Bekament. Të gjithë ata që ishin prezent e kishin rastin që t’i provojnë produktet dhe që vetë të binden në kualitetin e tyre.

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners who may combine it with other information that you’ve provided to them or that they’ve collected from your use of their services.
We use cookies to personalise content and ads.