Projekt marrëveshja e bashkimit bekament-gea

Projekt marrëveshja e bashkimit bekament-gea

Projekt marrëveshja e bashkimit bekament-gea

Projekt marrëveshja e bashkimit bekament-gea

Nga 1. janari 2016, ndërmarrja për eksploatim, përpunim dhe qarkullim të lëndëve të para minerale ”GEA“ shpk është bashkuar me ndërmarrjenBanja Komerc Bekament shpk.

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners who may combine it with other information that you’ve provided to them or that they’ve collected from your use of their services.
We use cookies to personalise content and ads.