Qendra e re e shpërndarjes

Qendra e re e shpërndarjes

Qendra e re e shpërndarjes

Qendra e re e shpërndarjes

Me kënaqësinë më të madhe ju lajmërojmë se më 1 qershor 2016 filloi me punë qendra jonë e re e shpërndarjes në Nish, në adresën Kosovska nr. 12 – te Industria e makinave.

Bekament qendra e shpërndarjes ofron logjistikë të plotë në formën e shpërndarjes së mallit në territorin e Nishit dhe rrethinë, njoftime për aksionet dhe për produktet e reja, konsultime rreth materialit, këshillime dhe të gjitha me qëllim të bashkëpunimit të mirë e stabil në të ardhmen. Orari i punës i qendrës së shpërndarjes është çdo ditë pune prej 07h-15h dhetë shtunën prej 07h-15h. Posaçërisht jemi krenar për mundësinë e stërvitjes së mjeshtërve me urdhrin e mjeshtërve në qendrën tonë të trajnimit.

Banja Komerc Bekament për çdo ditë investon në rritjen dhe zhvillimin e kompanisë e të punësuarve, ndërsa hapja e qendrës së shpërndarjes në Nish është vetëm fillimi i risive të cilat këtë vit ua sjell kompania jonë.

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners who may combine it with other information that you’ve provided to them or that they’ve collected from your use of their services.
We use cookies to personalise content and ads.