Respektimi meritohet, besimi përfitohet!

Respektimi meritohet, besimi përfitohet!

Respektimi meritohet, besimi përfitohet!

Respektimi meritohet, besimi përfitohet!

Kompania Bekament i filloi vizitat e organizuara te më shumë se 70 klientë dhe shpërndarës të saj më besnikë në të gjithë Serbinë, si një formë e mbështetjes dhe solidaritetit të partneritetit në periudhën specifike në të cilën jemi.

Me këtë gjest, kompania Bekament shpreh mirënjohjen e saj për partnerët e saj të biznesit për bashkëpunimin dhe besnikërinë e tyre afatgjatë, duke u dërguar atyre fjalë mbështetjeje për forcën e treguar, përshtatjen ndaj situatës dhe organizimin e suksesshëm të biznesit të saj, edhe në rrethana të vështira.

Si një vëmendje e veçantë, çdo klient / shpërndarës besnik nga Bekament merr si dhuratë një gamë falas të disperzionit për muret e brendshme BK-Pol 25 kg si dhe 8 katalogë të fundit të gamës së produkteve Bekament dhe materialit simbolik të markës.

Besimi i ndërsjellë është pjesë e suksesit tonë të përbashkët dhe ne dimë ta vlerësojmë atë!

Bekament

Fuqia është në duart tona

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners who may combine it with other information that you’ve provided to them or that they’ve collected from your use of their services.
We use cookies to personalise content and ads.