Rikonstruksioni dhe rinovimi i fasadave në qendrën e beogradit

Rikonstruksioni dhe rinovimi i fasadave në qendrën e beogradit

Rikonstruksioni dhe rinovimi i fasadave në qendrën e beogradit

Rikonstruksioni dhe rinovimi i fasadave në qendrën e beogradit

Ka filluar rikonstruksioni pranveror i fasadave në qendrën e Beogradit. Gjatë këtij viti planifikojmë që të rinovohen mbi 30 fasada. Bekament me materialet e tij merr pjesë në këto projekte që kryhen nën mbikëqyrjen e NP Gradsko Stambeno, Qyteti i Beogradit.

Në objekte në Terazi 43 dhe 45 janë përdorur këto Bekament materiale:

-BK-StirolFix Base,
-BK-Therm(rrjet),
-BK-Acryl
-BK-Plast
-BK-StirolFix White
-BK-EPS F

Gjithashtu, materialet tona do të montohen edhe në objektet që gjenden në këto adresa:

-Terazije nr. 6,12,14,28,29,38,40,43,45
-Sveti Savanr. 4,6,8
-Kataniçeva nr.12 ose 22
-Dragoslav Jovanoviqnr.7,9,11,11a

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners who may combine it with other information that you’ve provided to them or that they’ve collected from your use of their services.
We use cookies to personalise content and ads.