Shkolla e vogël për mjeshtrit e mëdhenj

Shkolla e vogël për mjeshtrit e mëdhenj

Shkolla e vogël për mjeshtrit e mëdhenj

Shkolla e vogël për mjeshtrit e mëdhenj

Kompania Banja Komerc Bekament, më 14.5.2014i ka hapur dyert e Bekament qendrës së Trajnimit. Nëpër lokalet e pajisura moderne, me anë të pjesës praktike dhe teorike të mësimit të cilën e kryen ekipi i teknologëve të kompanisë Bekament, pjesëmarrësve u transmetohen dhe u demonstrohen teknikat e vendosjes dhe përdorimit të Bekament produkteve.

Duke marrë parasysh paletën e gjerë të Bekament produkteve, ligjëratat janë përplot me pyetje dhe me shkëmbim të përvojave. Në bazë të listave anketuese të cilat i plotësojnë studentët, zhvillohet diskutimi, grumbullohen mbresat dhe punohet në largimin e vështirësive potenciale. Në ligjërata është prezent edhe ekipi i Bekament laboratorit i cili është në dispozicion për të gjitha pyetjet dhe sugjestionet.

Për këtë një muaj sa zgjat trajnimi në qendrën e Trajnimit, janë organizuar 17 ligjërata me mbi 300 pjesëmarrës, që është tregues i shkëlqyeshëm i interesimit për Bekament qendrën e Trajnimit. Kompania Banja Komerc Bekament për studentët që e kalojnë trajnimin me notë të mirë, do t’ua dorëzojë Bekament certifikatat.

Shkollë e vogël për mjeshtrit e mëdhenj organizon trajnime për të gjithë të interesuarit: për kryerësit e punëve, tregtarët, investitorët nga Serbia, Sllovenia, Kroacia, Bosnja e Gercegovina, Maqedonia, Kosova, Shqipëria, Mali i Zi.

Të gjithë ata që duan të jenë pjesë e Bekament qendrës së Trajnimit duhet ta plotësojnë formularin në www.bekament.com dhe do të kontaktohen në kohën më të shpejtë.

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners who may combine it with other information that you’ve provided to them or that they’ve collected from your use of their services.
We use cookies to personalise content and ads.