Shoqërimi me partnerët afaristë

Shoqërimi me partnerët afaristë

Shoqërimi me partnerët afaristë

Shoqërimi me partnerët afaristë

Në muajin shkurt u mbajt shoqërimi tradicional me partnerët tanë afaristë, që ishte rast i mirë që në atmosferë të relaksuar të shqyrtojmë sukseset e përbashkëta nga viti 2018, por edhe të shqyrtojmë perspektivat për sezonin që është para nesh.
Me partnerët afaristë nga tregjet e Sllovenisë dhe BeH u shoqëruam në Slloveni, te Termat Çatezh në periudhën prej 1 deri më 3 shkurt, ndërsa me partnerët afaristë nga tregjet e Serbisë, Maqedonisë, Malit të Zi dhe Kroacisë e organizuam shoqërimin në Serbi, në Zlatibor prej 8 deri më 10 shkurt.
Pjesën zyrtare të programit e hapi dhe partnerëve të tubuar afaristë iu drejtua pronari dhe drejtori i përgjithshëm i kompanisë Bekament Dejan Çoloviq, duke theksuar se lojaliteti është njëri prej çelësave më të rëndësishëm të suksesit të përbashkët të bashkëpunimit afatgjatë. Pastaj, pasoi prezantimi i drejtoreshës së marketingut Bojana Rudoviq e cila e prezantoi strategjinë e re të punës, gjegjësisht vizionin dhe pozitën e re të brendit që e pasqyron fuqinë dhe vlerën e kompanisë tonë. Po ashtu, u prezantua edhe ndryshimi i identitetit të përgjithshëm vizual nga logotipi, elementet e brendit e deri te portofoli. Pastaj Vesna Jovanoviq, produkt menaxhere e mbajti prezantimin në temën ndryshimet në kuadër të asortimentit, ndërsa fjalën përfundimtare e kishte drejtori komercial, Miodrag Petroviq i cili nga afër e prezantoi strukturën e organizatës dhe qëllimet e shitjes. Siguria stabiliteti, besimi, kualiteti dhe besnikëria – janë fjalë që na përcaktojnë tashmë 26 vjet dhe janë pjesë e rëndësishme e suksesit tonë të përbashkët – fuqisë tonë!
Bekament
Fuqia është në duart tona

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners who may combine it with other information that you’ve provided to them or that they’ve collected from your use of their services.
We use cookies to personalise content and ads.