Si instalohet sistemi termoizolues për fasada në mënyrë të duhur?

Si instalohet sistemi termoizolues për fasada në mënyrë të duhur?

Si instalohet sistemi termoizolues për fasada në mënyrë të duhur?

Si instalohet sistemi termoizolues për fasada në mënyrë të duhur?

Me inovacion të guximshëm, kompania Bekament lëviz kufij në fusha të ndryshme biznesi dhe zhvillon vazhdimisht një portofol produktesh me cilësi të lartë për qëllime të ndryshme.

Bekament e gjen forcën e nevojshme për suksese të reja të ardhshme në shtëpitë dhe lokalet e shumta të biznesit që janë më të bukura, më të sigurta dhe më funksionale sot në sajë të produkteve dhe zgjidhjeve të përparuara që kompania jonë i shet.

Por autenticiteti i kompanisë reflektohet gjithashtu në ndarjen e njohurive, përvojës dhe mbështetjes me të gjithë të punësuarit e vet, palët e interesuara dhe përdoruesit.

Duke pranuar rëndësinë dhe përfitimet e instalimit të duhur të sistemeve të izolimit termik të fasadës, një ekip ekspertësh nga kompania Bekament ka përgatitur një video-material edukativ kuptimplotë (tutorial), me të cilin shpjegohet ky proces në mënyrë të qartë, të saktë dhe konkrete.

Tutoriali prezanton në mënyrë relevante dhe praktike një nga proceset më të rëndësishme dhe komplekse lidhur me kryerjen e punimeve në segmentin e industrisë ndërtimore, duke aplikuar materiale nga diapazoni i produkteve BEKATHERM.

Në këtë mënyrë ju mund të përvetësoni shumë thjeshtë njohuri të reja lidhur me procedurën e instalimit të izolimit termik, duke përfshirë aplikimin profesional të secilit komponenti individual të zgjidhjes sistemore, produktet dhe veglat e përdorura gjatë procesit.

Tutoriali ofron gjithashtu informacion mbi të gjitha përfitimet e mjediseve efikase nga pikëpamja energjetike, të cilat jo vetëm sigurojnë kushte të këndshme dhe të shëndetshme jetese, por edhe kontribuojnë në uljen e kostove të ngrohjes dhe ftohjes deri në 40%.

Sistemet termoizoluese për fasada BEKATHERM, si zgjidhja më e efektshme nga pikëpamja e kostos, janë të përshtatshme për të gjitha llojet e nënshtresave, instalohen shpejt dhe lehtë dhe sigurojnë mbrojtje, rehati dhe ngrohtësi afatgjate dhe të besueshme në të gjitha ndërtesat banësore dhe tregtare. Ato ofrojnë një paletë të gjerë nuancash për suvanë përfundimtare të fasadave, si edhe cilësi të lartë që konfirmohet me certifikatën dhe garancinë ETA për deri në 25 vjet.

Videon mund ta shikoni në link-un:

Bekament

Snaga je u našim rukama

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners who may combine it with other information that you’ve provided to them or that they’ve collected from your use of their services.
We use cookies to personalise content and ads.