Teknikat dekorative për një jetë me stil

Teknikat dekorative për një jetë me stil

Teknikat dekorative për një jetë me stil

Teknikat dekorative për një jetë me stil

Nëse dëshironi të ringjallni idealin e elegancës së përjetshme, të pikturoni motive të natyrës së paprekur ose të përjetësoni modernen e ekstravagancës në sipërfaqet tuaja të murit, mund të shikoni video edukative dhe frymëzuese të përgatitura nga Bekament, të cilat shpjegojnë në një mënyrë konkrete procedurat e realizimit të tri teknikave dekoruese autentike nga linja e produkteve DÉCOR – Travertino, Natura dhe Rustic.

Këto video të krijuara qëllimisht mund t’ju frymëzojnë më tej për të aplikuar njohuritë e marra dhe për të rregulluar hapësirën tuaj të jetesës ose të biznesit sipas dëshirave tuaja.

TRAVERTINO

Përmes bukurisë së strukturës natyrore të gurit, Travertino sjell frymën e kohërave antike në çdo ambient.

Gjatë kësaj teknike, përdoret llaçi mineral dekorativ BK Travertino Exterior & Interior për muret e brendshme dhe të jashtme. Prodhohet në ngjyrë të bardhë, ndërsa efekti përfundimtar i ngjyrës arrihet duke aplikuar lyerjen transparente BK Velatura.

Përmes katalogut elegant Travertino, paraqiten 40 nuanca frymëzuese të kësaj teknike të mrekullueshme dekorative.

Stili i përjetshëm Travertino u krijua për ata që duan thjeshtësi, sofistikim dhe një klasik që zgjat.

NATURA

Natura sjell një harmoni magjepsëse dhe unike të natyrës dhe ringjall veçantinë e ambienteve të brendshme.

Përdorimi i teknikës përfshin aplikimin e masës së pastës dekorative BK Natura me pamjen e materialeve natyrore për muret e brendshme. Kjo masë “eco-friendly” që lahet me ujë me një punueshmëri të jashtëzakonshme ju lejon që të krijoni efekte të ndryshme përfundimi te druri, guri, mermeri ose te lëkurë krokodili. Prodhohet në ngjyrë të bardhë dhe efekti përfundimtar i ngjyrës arrihet duke aplikuar lyerjen transparente BK Velatura.

Një gamë prej 40 nuancave të zgjedhura paraqitet në katalogun autentik Natura.

Teknika dekorative Natura sjell në mënyrë delikate gjuhën e natyrës në brendësinë moderne, duke e bërë atë shumëngjyrëshe dhe unike.

RUSTIC

Rustic thekson strukturën e patinës dhe thekson estetikën e stilit industrial, duke e bërë çdo enterier origjinale.

Me rastin e teknikës, zbatohet lyerja dekorative BK-Rustic me një efekt ndryshku. Kjo bojë që lahet me ujë karakterizohet nga përshkueshmëria e mirë e avujve, si dhe lehtësia e arritjes së dekorimit të dëshiruar në mur.

Një gamë prej tetë nuancave unike të zgjedhura paraqitet në katalogun dekorativ Rustic.

Rustic thekson me guxim estetikën ekstravagante të dizajnit.

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners who may combine it with other information that you’ve provided to them or that they’ve collected from your use of their services.
We use cookies to personalise content and ads.