Ura e humanitetit

Ura e humanitetit

Ura e humanitetit

Ura e humanitetit

Kompania Banja Komerc Bekament SHKA e ka përkrahur aksionin me emrin “Ura e humanitetit” në Kraljevë prej 22 deri 24 qershor 2012 të cilën e kanë organizuar Spitali i përgjithshëm i Shabacit dhe Qendra e Shëndetit në Kraljevë si formë e përkrahjes së fushatës kombëtare “DHURO ORGANE – ZGJATE JETËN”.

 

Kompania Bekament për dy vjet me radhë e përkrah këtë aksion dhe në këtë mënyrë e tërheq vëmendjen e opinionit në rëndësinë e ngritjes së vetëdijes për rëndësinë e donimit të organeve.

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners who may combine it with other information that you’ve provided to them or that they’ve collected from your use of their services.
We use cookies to personalise content and ads.