Vizita e ambasaadorëve në bekament

Vizita e ambasaadorëve në bekament

Vizita e ambasaadorëve në bekament

Vizita e ambasaadorëve në bekament

Të mërkurën 30.10.2019, kompania Bekament ka organizuar një pritje për ambasadorët e 8 vendeve arabe: Palestina, Algjeria, Egjipti, Iraku, Libia, Maroku, Katari dhe Tunizia.

Së bashku me ambasadorët, kompania ka pritur edhe zyrtarë të lartë të komunës Arangjelovac, të kryesuar nga kryetari Bojan Radoviq.

Në kuadër të kësaj vizite diplomatike kaq të rëndësishme është organizuar një takim njohës dhe një turne në kompleksin e fabrikës.

Pjesa zyrtare e takimit ka filluar me një fjalim mirëpritjeje nga Zëvendësdrejtori i Përgjithshëm, Millan Manojlloviq, i cili u ka prezantuar ambasadorëve kompaninë Bekament, aktivitetet e saj thelbësore, kapacitetet dhe programin e prodhimit.

Pas kësaj, është shfaqur një film korporativ, i cili prezanton rrugën zhvillimore të kompanisë Bekament që nga fillimi i saj deri më sot, kur është bërë një nga kompanitë më të përparuara nga pikëpamja teknologjike në prodhimin e materialeve për punime ndërtimore përfundimtare, e cila punon me sukses në më shumë se 10 tregje të BE-së dhe të rajonit.

Pjesa e fundit e takimit ka përfshirë diskutimin e potencialit të zgjerimit të aktiviteteve të kompanisë në tregjet e reja me qëllim të nxitjes së përparimit të mëtejshëm ekonomik.

Pas takimit, ambasadorët kanë vizituar kompleksin e fabrikës dhe objektet e prodhimit, ku ata kanë pasur mundësinë të njihen me proceset dhe programin e prodhimit. Kur bie fjala për materialet dhe zbatimin e tyre të mëtejshëm, Ambasadorët kanë treguar interes të madh dhe kjo ka çuar në kontakte të mëtejshme lidhur me tregtimin e portofolit Bekament në tregje të reja.

Prilog RTV Šumadija

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners who may combine it with other information that you’ve provided to them or that they’ve collected from your use of their services.
We use cookies to personalise content and ads.