Zgjerimi në tregun e shqipërisë

Zgjerimi në tregun e shqipërisë

Zgjerimi në tregun e shqipërisë

Zgjerimi në tregun e shqipërisë

Zhvillimi dhe rritja e vazhdueshme e kompanisë sjell sfida të reja të cilat Bekamenti i arrin me bashkëpunimin e suksesshëm dhe me kënaqjen e interesave të të gjitha grupeve (blerësit përfundimtarë, mjeshtrit, investitorët, mjedisi natyror…).

Pas analizës së vëllimshme të konkurrencës, të potencialit dhe mundësisë së plasimit në tregun e Shqipërisë, kompania Banja Komerc Bekament sh.p.k. ka nënshkruar marrëveshje për shpërndarje për këtë treg me kompaninë Salliu 2G nga Tirana.

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners who may combine it with other information that you’ve provided to them or that they’ve collected from your use of their services.
We use cookies to personalise content and ads.