CLASSIC

LLAÇ DORE DHE MAKINE


BK-Mal 520

BK-Mal 520

Llaç çimentoje për mure të brendshme dhe të jashtme

Mëso më shumë
BK-Mal 420

BK-Mal 420

Suva çimento-gëlqerore e përforcuar për mure të jashtme

Mëso më shumë
BK-Mal 320

BK-Mal 320

Suva allçi-gëlqerore për mure të mbrendshme

Mëso më shumë
BK-Mal 220

BK-Mal 220

Suva çemento-gëlqerore për mure të mbrendshnme. Përmban hidroksid kalciumi dhe çimento bojë hiri Portland.

Mëso më shumë