Interior

Masa për nivelizim


BK-GletEx Nivelex

BK-GletEx Nivelex

Masë për nivelimin e mureve të brendshme

Mëso më shumë
BK-GletEx Acryl

BK-GletEx Acryl

Masë për nivelimin e mureve të brendshme në bazë akrilike

Mëso më shumë
BK-GletEx Premium

BK-GletEx Premium

Masë me shtresë të trashë për nivelimin e mureve të mbrendshëm

Mëso më shumë
BK-GletEx

BK-GletEx

Masë për nivelimin e mureve të brendshme

Mëso më shumë
BK-GletEx Universal

BK-GletEx Universal

Masë për nivelim me makineri dhe dorë të mureve të brëndshëm

Mëso më shumë