Kompania Bekament si realizues i punimeve, posedon përvojë të madhe në ndërtimin e objekteve afariste dhe të banimit, të cilën e vërtetojnë edhe referencat.

REFERENCAT E OBJEKTEVE


Objekt banimi

Objekt banimi

Objekt banimi

Objekt banimi

Objekt banimi

Objekt banimi

Shtëpi

Shtëpi

Ndërtesë banimi

Ndërtesë banimi

Ndërtesë banimi

Ndërtesë banimi

1 2