Produktet tona

Produktet tona

Bekament portofolin e përbëjnë materialet për përfundimin e punimeve në ndërtimtari, që nënkuptojnë muret e jashtme e të brendshme, izolimin, hidroizolimin dhe qeramikën, materialet zbukuruese (dekori), prodhimet për dru e metal, për mbyllje dhe ngjitje, për suvatim me dorë dhe me makinë si dhe prodhimet për qëllime speciale.

Asortimentin e tij të gjerë me mbi 250 produkte nga kategoritë e përmendura i plasojmë deri te përdoruesit në më shumë se 10 tregje të rajonit dhe Unionit Evropian.

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners who may combine it with other information that you’ve provided to them or that they’ve collected from your use of their services.
We use cookies to personalise content and ads.