Rikonstruimi i spitalit të përgjithshëm në Arangjelovc

Rikonstruimi i spitalit të përgjithshëm në Arangjelovc

RIKONSTRUIMI I SPITALIT TË PËRGJITHSHËM NË ARANGJELOVC

Për shkak të kushteve shumë të këqija të shërimit në spitalin e përgjithshëm në Arangjelovc, kompania Bekament ka iniciuar zgjerimin e pjesës ambulancë të spitalit e cila përmban repartin e reanimimit, ambulancat specialistike si dhe pranimi i automjeteve me të sëmurë, pastaj rikonstruimin e pjesës përdhesë dhe zgjerimin e hapësirave të pranimit për pjesën poliklinike ambulanca dhe diagnostike.Kompania ka investuar mjete financiare dhe mallra dhe në vazhdim e ka organizuar fondacionin i cili ka vazhduar që të udhëheq me rikonstruimin e spitalit në bashkëpunim me Ministrinë e Shëndetësisë, me vetëqeverisjen lokale dhe me afaristët e Arangjelovcit.

Gjithashtu, operatorët e Serbisë me kërkesën e Fondacionit kanë ndarë SMS numër humanitar nëpërmjet të cilit, të gjithë qytetarët e interesuar kanë mundur të donojnë para në ndihmë të grumbullimit të mjeteve për sanimin e spitalit. Të gjitha aktivitetet e ndërmarra dhe të realizuara kanë kontribuar në përparimin e mbrojtjes sociale dhe shëndetësore të qytetarëve dhe sigurimin e kushteve më të mira për punë në institucionet shëndetësore.

 

 

Donatorët më të mëdhenj:

 • Peshtan SHPK Bukovik
 • Stublina
 • Fortuna Market SHPK Arangjelovc
 • Banja Komerc Bekament SHPK Banja
 • Zapis SHPK Arangjelovc
 • Qira SHPK Arangjelovc
 • Betonjerka Sip SHPK Banja
 • Novoterm plus SHPK Arangjelovc
 • Arbag SHPK Arangjelovc
 • Knjaz Milosh SHPK Arangjelovc
 • Tullaria Univerzum
 • Komuna Arangjelovc
 • Veraria Aleksandroviq
 • Papir Plast Arangjelovc
We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners who may combine it with other information that you’ve provided to them or that they’ve collected from your use of their services.
We use cookies to personalise content and ads.