Protectart

TRETËS


BK-RX

BK-RX

hollues përdoret për hollimin e lyerjes 3në1

Mëso më shumë
BK-NITRO EXTRA

BK-NITRO EXTRA

toluen, ethyl acetatе, methyl acetate, acetonе

Mëso më shumë
BK-NITRO

BK-NITRO

Nitro hollues për mjetet dhe aksesorët e larjes

Mëso më shumë
BK-CLASSIC

BK-CLASSIC

Hollues vajor

Mëso më shumë