BK-Ultra Prime

BK-Ultra Prime

Univerzalna podloga

BK-Ultra Prime

KALKULATOR POTROŠNJE

Unesite kvadraturu

Primena

Univerzalna transparentna podloga za spoljašnju i unutrašnju namenu, koja se koristi kao osnovni premaz pre nanošenja disperzionih boja i glet masa, pre postavljanja keramičkih pločica i lepljenja termoizolacionih ploča i sl. BK-Ultra Prime podloga poboljšava prionljivost, ujednačava upijanje, vezuje čestice prašine i omogućava dobijanje ravnomernog završnog sloja prilikom bojenja.

Priprema i nanošenje

Podloga na koju se BK-Ultra Prime nanosi mora biti nosiva, čvrsta, otprašena, suva, bez ostataka ulja i slabo vezanih slojeva. BK-Ultra Prime podloga je pripremljena za nanošenje i nije je potrebno razređivati. Pre upotrebe potrebno je dobro promešati proizvod. Podlogu nanositi ravnomerno na zid dugodlakim valjkom, četkom ili špricanjem u jednom sloju. Vreme sušenja do nanošenja završnog sloja iznosi 4 h na normalnim uslovima (23°C i 50-60% r.v.v.). Za detaljnija uputstva pogledati tehnički list proizvoda.

Temperatura primene

Od +5°C do +30°C. Ne raditi po direktnom suncu, kiši ni jakom vetru.

Potrošnja

Oko 120 – 200 ml/m², zavisno od upijanja i hrapavosti podloge.

Rok trajanja i skladištenje

18 meseci u originalno zapakovanoj ambalaži. Skladištiti na temperaturi od +5°C do +25°C, zaštićeno od sunčeve svetlosti i smrzavanja. Datum proizvodnje utisnut na ambalaži.

Pakovanje

10l.