Projekti

Projekti

NDËRTOJMË ME ZEMËR

Bekament Fondacioni ka filluar një numër të madh të projekteve të rëndësishme, të cilat e kanë ndihmuar gjithë bashkësinë, në mesin e tyre më të rëndësishme janë: ndërtimi i pjesës së re të Spitalit të Përgjithshëm në Arangjelovc, sanimi i SOS fshatit në Kamenicën e Sremit për fëmijët pa kujdestari të prindërve, sanimi i shtëpisë së shkrimtarit Danko Popoviq, rikonstruksioni i shkollës së Tekstilit në Beograd dhe SHF “Sveti Sava” në Arangjelovc, sanimi i ndërtesës së Xhandarmërise në Beograd, përgatitja e plotë dhe ndërtimi i dy fushave me lodra për fëmijë në Vozhdovc dhe në Zvezdarë.

Përveç kësaj, Bekament fondacioni veprimin e tij e ka zgjeruar edhe në ndihmën e familjeve të rrezikuara sociale, si në formën e ndihmës financiare për shërim, ashtu edhe në sanimin e shtëpive.


Акция по оказанию помощи системе здравоохранения в Аранджеловаце

Акция по оказанию помощи системе здравоохранения в Аранджеловаце

Rikonstruimi i spitalit të përgjithshëm në Arangjelovc

Rikonstruimi i spitalit të përgjithshëm në Arangjelovc
We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners who may combine it with other information that you’ve provided to them or that they’ve collected from your use of their services.
We use cookies to personalise content and ads.