ZAŠTO JE VAŽNA HIDROIZOLACIJA PRE POLAGANJA KERAMIKE?

POUZDANA OSNOVA, SIGURAN SPOJ

01.11.2019

Kuhinja, kupatilo, podrum, terasa ili krov su među najosetljivijim delovima stambenog ili poslovnog prostora.

Dotrajala izolacija i hidroizolacija, oštećenja vodovodnih cevi i oštećenje krova ili oluka su najčešći uzroci za prodor vlage u prostorije, što dovodi do pojave buđi.
Bakterije, gljivice i neprijatni mirisi su nešto što nikako ne želite u svom stambenom ili poslovnom prostoru.

Pored toga što narušavaju estetski izgled prostorija, vlaga i buđ negativno utiču na zdravlje ljudi koji u njima borave.

Bilo da zidamo novi objekat ili rešavamo pitanje hidroizolacije u objektu koji je već u upotrebi, prvi korak je odabir pravog rešenja za projekat. Pri izboru materijala pored cene, važno je voditi računa o kvalitetu i trajnosti materijala koji koristimo.

image

Bekament proizvode iz HYDRO/CERAMIC sistema odlikuju pouzdanost, dugotrajnost i ekonomičnost.

Sigurnu i dugotrajnu zaštitu od prodora vode i vlage obezbeđuje HYDRO linija proizvoda. Profesionalni sistem za hidroizolaciju prati najaktuelnije trendove u industriji. Odlikuje ga odlična vodonepropusnost i dobar odnos cene i kvaliteta.

U prostoru koji je sigurno i dugoročno zaštićen od prodora vode i vlage možemo opušteno pristupiti uređenju po svom ukusu u skladu sa potrebama i namenom prostora. Sistem za polaganje keramike, prirodnog kamena ili staklenog mozaika iz programa CERAMIC omogućava realizaciju i najhrabrijih ideja na podovima ili zidovima kupatila, kuhinje i drugih prostorija.

U Bekament trening centru obezbedjuje se profesionalna obuka za izvođače radova na temu adekvatne primene proizvoda iz HYDRO/CERAMIC linije.

hydro blog post


TAGS : Interior Home Colors Bekament