Ceramic

Производи за керамика

Истражете ја палетата на производи

Кујната, бањата, подрумот, терасата и покривот се меѓу најчувствителните делови во станбениот и деловниот простор. Сигурната и долготрајна заштита од вода и влага ја обезбедува HYDRO линијата производи која ги покрива и најсложените потреби во доменот на хидроизолацијата. Системот за поставување на керамика, природен камен и стаклен мозаик од програмата CERAMIC oвозможува реализација и на најсмелите идеи. Производите од HYDRO / CERAMIC системот се карактеризираат со сигурност, долготрајност и економичност (добар однос на цените/квалитетот и помалата потрошувачка). Лепилата за керамика и хидроизолациските премази ги задоволуваат техничките нормативи на европските стандарди и ја носат ознаката CE.

СИГУРНА ОСНОВА, БЕЗБЕДЕН СПОЈ