Bekament podržao akciju Fondacije „Dejan Stanković“ za izgradnju novih domova

22.06.2016 / Izvor : Bekament

Dodeljeni su ključevi od novih domova porodicama u Obrenovcu čije su kuće uništene u poplavama 2014.godine. Zahvaljujućim donacijama, novi krov nad glavom dobilo je 28 porodica, a dodela ključeva održana je 15.juna 2016. godine u Obrenovcu uz prisustvo predsednika Fondacije Dejana Stankovića, predsednika opštine Obrenovac Miroslava Čučkovića, direktora Bekamenta Aleksandra Čolovića, kao i drugih predstavnika kompanija koje su učestvovale u akciji.

Godine 2014. Srbiju su zadesile poplave u kojima su domove izgubili mnogi stanovnici Srbije, a najviše pogođeni bili su građani Obrenovca, gde je procenjeno da je 90% naselja bilo potopljeno. Bekament kompanija priključila se akciji fondacije „Dejan Stanković“ za izgradnju novih domova porodicama nekadašnjih radnika firme „Termoelektro“ čije su kuće uništene u majskiim poplavama. Bekament je svoj doprinos dao u vidu građevinskog materijala.

„Želim da se zahvalim Fondaciji Dejana Stankovića što nas je pozvala da učestvujemo na ovom projektu i da damo svoj doprinos u izgradnji ovog objekta, kao i da ovim porodicama obezbedimo krov nad glavom“, izjavio je generalni direktor Bekamenta Aleksandar Čolović.

Banja Komerc Bekament kao društveno odgovorna kompanija već dugi niz godina učestvuje u akcijama i nastavićemo sa ovom praksom u budućnosti.