Бекамент е нов генерален спонзор на емисијата „работна акција со тамара“

Бекамент е нов генерален спонзор на емисијата „работна акција со тамара“

Бекамент е нов генерален спонзор на емисијата „работна акција со тамара“

Бекамент е нов генерален спонзор на емисијата „работна акција со тамара“

Бекамент е реномирана компанија која се занимава со производство на материјали за завршни работи во градежништвото и која успешно работи на пазарите во Србија и регионот речиси 3 децении.

Како општествено одговорна компанија, Бекамент континуирано поддржува разни хуманитарни иницијативи насочени кон грижа за луѓето и заедницата во која работи.

Со намера активно да придонесеме за реализација на проекти насочени кон семејствата и подобрувањето на нивните услови за живот, оваа година компанијата Бекамент стана нов генерален спонзор на една од најгледаните национални ТВ серијали со хуманитарен карактер „Работна акција со Тамара“.

Заедно со авторот на емисијата, Тамара Грујиќ и другите членови на тимот, компанијата Бекамент преку ова спонзорство ќе даде свој придонес во акцијата за реновирање на домови на социјално загрозени семејства, со што ќе им обезбеди похумани услови за живот и ќе им ги врати насмевките на нивните лица.

Компанијата Бекамент и „Работна акција со Тамара“ работат со заеднички сили за да продолжат со благородната мисија во која одговорноста, хуманоста и солидарноста се издвојуваат како клучни вредности.

Единаесеттата сезона на емисијата е посветена на семејствата што живеат на територијата на Косово и Метохија. Емитувањето е планирано за оваа есен на Прва ТВ.

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners who may combine it with other information that you’ve provided to them or that they’ve collected from your use of their services.
We use cookies to personalise content and ads.