Кариерa

Кариерa

КАРИЕРA

Ние веруваме во силата. Таа не инспирира и охрабрува. Таа прави да сакаме повеќе.

Семејството Bekament е составено од повеќе од 500 вработени кои со својата посветена работа ги унапредуваат стандардите на струката, и овозможуваат постојан пораст на работењето на компанијата.

Работиме на себе, учиме, истражуваме, иновираме, развиваме, напредуваме.

Доколку сакате да му се придружите на нашиот тим вработени и да работите за компанијата која со постојаните иновации, посветеност на работата и долгорочното планирање се стреми да стане лидер во регионот на Југоисточна Европа, Ве молиме да ни ја испратите Вашата работна биографија на е-пошта karijera@bekament.com

*За успешна пријава неопходно е Вашата работна биографија да ја именувате (наслов/субјект) согласно упатството: CV-име и презиме, име на позицијата за која конкурирате.

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners who may combine it with other information that you’ve provided to them or that they’ve collected from your use of their services.
We use cookies to personalise content and ads.