Bekament фондација – проект проширување на здравствениот центар аранѓеловац (ртв пинк)

Bekament фондација – проект проширување на здравствениот центар аранѓеловац (ртв пинк)

Bekament фондација – проект проширување на здравствениот центар аранѓеловац (ртв пинк)

Bekament фондација – проект проширување на здравствениот центар аранѓеловац (ртв пинк)

Погледнете го видеото во прилогот како Bekament фондацијата во соработка со Министерството за здравство, локалната самоуправа и бизнисмените од Аранѓеловац, го започна проектот проширување на Здравствениот центар Аранѓеловац. Како резултат на заедничката работа и инвестициите вредни повеќе од 77 милиони динари, изграден е новиот Поликлинички дел на болницата. Сакаме да им се заблагодариме на сите кои дадоа свој придонес во остварувањето на овој благороден потфат и да објавиме дека нема да застанеме тука – продолжуваме понатаму да градиме со срце.

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners who may combine it with other information that you’ve provided to them or that they’ve collected from your use of their services.
We use cookies to personalise content and ads.