Bekament за најмладите

Bekament за најмладите

Bekament за најмладите

Bekament за најмладите

Компанијата Banja Komerc Bekament ѝ се придружи на акцијата за обновување на градинката „Пчелице“ во Градишка на повик на дистрибутерот Берза Продукт д.o.o. Градишка. Донацијата опфати материјали за вградување на термоизолационен систем, па на објект од 600 m2 вграден е Bekatherm Standard Систем со помош на мајсторите кои со својата вредна работа придонесоа работите да се извршат професионално и квалитетно. Градинката веќе долг низ години е без фасада и со оваа акција на најмладите граѓани на Градишка им се овозможи пријатен и поздрав престој во оваа установа. Капацитетот на градинката „Пчелице“ e 100 деца, во рамките на која децата имаат јаслена група и група за повозрасни деца.

На свеченоста по повод завршувањето на работите присуствуваа претставници од општина Градишка, како и претставници на медиумите кои придонесоа оваа акција да се одбележи на соодветен начин.

 

Компанијата Banja Komerc Bekament во рамките на своето општествено одговорно работење ќе продолжи и во идниот период да помага во сличните акции.

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners who may combine it with other information that you’ve provided to them or that they’ve collected from your use of their services.
We use cookies to personalise content and ads.