Komпанијата jonimpex за партнерството со компанијата бекамент

Komпанијата jonimpex за партнерството со компанијата бекамент

Komпанијата jonimpex за партнерството со компанијата бекамент

Komпанијата jonimpex за партнерството со компанијата бекамент

Ненад Младеновиќ и Александар Крстовиќ, косопственици на компанијата Jonimpex од Смедерево, зборуваат за деловниот успех на нивната компанија, како и за долгорочното успешно партнерство со компанијата Бекамент.

„Бекамент, со својот професионален тим, успеа да се наметне како лидер на домашниот пазар, не само во областа на квалитетот на материјалот, туку и во квалитетот на обезбедените услуги и придобивките од своите производи. Многу е важно што Бекамент го зајакна својот бренд и на тој начин ни ја олесни комуникацијата со клиентите и ни ги приближи клиентите“.

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners who may combine it with other information that you’ve provided to them or that they’ve collected from your use of their services.
We use cookies to personalise content and ads.