КОМПАНИЈАТА SENSU НА ПАРТНЕРСТВО СО BEKAMENT

КОМПАНИЈАТА SENSU НА ПАРТНЕРСТВО СО BEKAMENT

КОМПАНИЈАТА SENSU НА ПАРТНЕРСТВО СО BEKAMENT

КОМПАНИЈАТА SENSU НА ПАРТНЕРСТВО СО BEKAMENT

Суад Чопра, сопственик на компанијата SenSu од Сараево, зборува за успешниот модел на неговиот бизнис, како и долгорочното партнерство со компанијата Бекамент.

“Тоа што го издвојува Bekament се квалитетната дистрибуција, широкиот асортиман и високиот квалитет на производите. Особено би сакал да се осврнам на нивниот професионален пристап кон работењето и односот што го градат со нас партнерите. Свесни сме за ветeрот во грб што ни го дава Bekament.”

Bekament
Силата е во наши раце

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners who may combine it with other information that you’ve provided to them or that they’ve collected from your use of their services.
We use cookies to personalise content and ads.