Meѓународен саем за економија panair

Meѓународен саем за економија panair

Meѓународен саем за економија panair

Meѓународен саем за економија panair

Компанијатa Banja Komerc Bekament учествуваше на меѓународниот саем на економија PANAIR, во организација на Стопанската комора на Србија. Саемот се одржа од 24-28 ноември во Тирана, Албанија. Bekament ги претстави новитетите во рамките на својот асортиман производи и на посетителите на саемот детално им го приближи работењето на компанијата Banje Komerc Bekament. Сите присутни имаа можност да ги испробаат производите и лично да се уверат во квалитетот.

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners who may combine it with other information that you’ve provided to them or that they’ve collected from your use of their services.
We use cookies to personalise content and ads.