Награда за корпоративна филантропија виртус

Награда за корпоративна филантропија виртус

Награда за корпоративна филантропија виртус

Награда за корпоративна филантропија виртус

Компанијата Bekament доби награда за корпоративна филантропија во категоријата НАГРАДА ЗА МАЛО И СРЕДНО ПРЕТПРИЈАТИЕ.

На церемонијата на доделувањето на награди присуствуваа бројни гости, меѓу кои и Мери Брус Ворлик – амбасадорка на САД во Србија, Божидар Ѓелиќ – потпретседател на Владата на Република Србија, Снежана Лакиќевиќ, државна секретарка во Министерството за труд и социјални прашања, Вилијам Инфанте, постојан координатор во ОН во Србија и Радован Јелашиќ, поранешен гувернер на Народна банка на Србија.

 

 

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners who may combine it with other information that you’ve provided to them or that they’ve collected from your use of their services.
We use cookies to personalise content and ads.