Нов дистрибутивен центар

Нов дистрибутивен центар

Нов дистрибутивен центар

Нов дистрибутивен центар

Со големо задоволство ве известуваме дека на 1 јуни 2016 година, почна да работи нашиот нов дистрибутивен центар во Ниш, на адреса Косовска бр. 12 – кај Машинска индустрија.

Дистрибутивниот центар на Bekament овозможува комплетна логистика во вид на разнесување на стоката на територија на Ниш и околината, известувања за акции и за нови производи, консултирање околу материјали, советување и се друго, а се со цел добра и стабилна соработка во иднина. Работното време на дистрибутивниот центар е секој работен ден и сабота од 07-15 ч. Особено сме горди на можноста да тренираме мајстори во нашиот центар за обука. Banja Komerc Bekament секојдневно вложува во растот и развојот на компанијата и вработените, а отворањето на дистрибутивниот центар во Ниш е само почеток на новитетите кои оваа година ги подготвува нашата компанија.

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners who may combine it with other information that you’ve provided to them or that they’ve collected from your use of their services.
We use cookies to personalise content and ads.