Се oдржа „belhospice“ добротворниот бал „вечер на доделување на оскари“

Се oдржа „belhospice“ добротворниот бал „вечер на доделување на оскари“

Се oдржа „belhospice“ добротворниот бал „вечер на доделување на оскари“

Се oдржа „belhospice“ добротворниот бал „вечер на доделување на оскари“

Компанијата Bekament, како еден од спонзорите и донаторите, присуствуваше на BELhospice добротворниот бал под името „Вечер на доделување на Оскари„ кој  се одржа на 30 ноември во хотелот Hyatt Regency во Белград.

На овогодинешниот бал, а со поддршка од преку 340 претставници на корпоративниот сектор, дипломатскиот кор, претставници од културата, уметноста и спортот, беа собрани вкупно 131.000 EUR.

Oвие средства во голема мерка ќе му овозможат на тимот на BELhospice да продолжи да дава бесплатни услуги на онколошките пациенти во домашни услови и на првиот Hospis Дневен центар како и на членовите на нивните семејства полесно да ја надминат тешката ситуација низ која минуваат.

За повеќе информации можете да го посетите вебсајтот на BelHospice BELhospice dobrotvorni bal “Veče dodele Oskara”

Или Facebook страницата на Belhospice BELhospice Facebook

 

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners who may combine it with other information that you’ve provided to them or that they’ve collected from your use of their services.
We use cookies to personalise content and ads.