ТЕХНОКОЛОР КОМПАНИЈА НА ПАРТНЕРСТВО СО BECAMENT КОМПАНИЈА

ТЕХНОКОЛОР КОМПАНИЈА НА ПАРТНЕРСТВО СО BECAMENT КОМПАНИЈА

ТЕХНОКОЛОР КОМПАНИЈА НА ПАРТНЕРСТВО СО BECAMENT КОМПАНИЈА

ТЕХНОКОЛОР КОМПАНИЈА НА ПАРТНЕРСТВО СО BECAMENT КОМПАНИЈА

Дејан Калезиќ, сопственик на фирмата Техноколор од Даниловград зборува за развојниот пат и деловните успеси на својата фирма како и за долгогодишното партнерство со компанијата Bekament.

„Успешната деловна приказна започна со средбата со Дејан Чоловиќ. Силната поддршка од неговото семејство беше силен мотив за развојот на нашата фирма. Како се развиваше и растеше компанијата Bekament така и ние напредувавме заедно со неа. Сигурен сум дека партнерството со Bekament ќе продолжи со зајакнување и во годините кои доаѓаат.”

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners who may combine it with other information that you’ve provided to them or that they’ve collected from your use of their services.
We use cookies to personalise content and ads.