Здравствени прегледи за вработените во компанијата бекамент

Здравствени прегледи за вработените во компанијата бекамент

Здравствени прегледи за вработените во компанијата бекамент

Здравствени прегледи за вработените во компанијата бекамент

Компанијата Бекамент започна со организирани посети на повеќе од 70 свои најверни клиенти и дистрибутери низ цела Србија, како еден вид на поддршка и партнерска солидарност во конкретниот период во кој се наоѓаме.

Со овој гест, компанијата Бекамент изразува благодарност до своите деловни партнери за нивната долгорочна соработка и лојалност, испраќајќи им зборови на поддршка за нивната сила, прилагодување на ситуацијата и успешно организирање на нивниот бизнис, дури и во отежнати околности.

Како посебен знак на внимание, секој лојален клиент / дистрибутер од Бекамент доби на подарок една бесплатна палета на дисперзија за внатрешни sидови BК-Pol 25 kg, како и 8 најнови каталози со палета на производи Бекамент и симболичен брендиран материјал.

Меѓусебната доверба е дел од нашиот заеднички успех и ние знаеме како да го цениме тоа!

Бекамент

Силата е во наши раце

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners who may combine it with other information that you’ve provided to them or that they’ve collected from your use of their services.
We use cookies to personalise content and ads.