Проекти

Проекти

ПРОЕКТИ

Bekament Фондацијата започна голем број на важни проекти кои ѝ помогнаа на целата заедница, а меѓу нив најважни се: изградба на ново крило на Општата болница во Аранѓеловац, санација на СОС селото во Сремска Каменица за деца без родителска грижа, санација на куќата на писателот Данко Поповиќ, реконструкција на Текстилното училиште во Белград и ОУ „Свети Сава“ во Аранѓеловац, санација на зградата на жандармеријата во Белград, целосно опремување и изградба на две детски игралишта во Вождовац и Звездара.

Покрај тоа, Bekament Фондацијата својот делокруг на работа го прошири за да им помогне на социјално ранливите семејства, како во вид на финансиската помош за лекување, така и преку санација на домови.


Реконструкција на општата болница во Aранѓеловац

Реконструкција на општата болница во Aранѓеловац

Aкција за обезбедување на помош на здравствениот систем во Aранѓеловац

Aкција за обезбедување на помош на здравствениот систем во Aранѓеловац
We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners who may combine it with other information that you’ve provided to them or that they’ve collected from your use of their services.
We use cookies to personalise content and ads.