BEKAMENT SI INVESTUES


Kompania Bekament, si investues dhe realizues i përgjithshëm i punimeve, posedon përvojë të madhe në ndërtimin e objekteve afariste dhe të banimit, të cilën gjë e vërtetojnë edhe referencat.

OBJEKT BANIMI DHE PUNE – JASENAÇKA DHE VOJVODE ILIQIT
OBJEKT BANIMI DHE PUNE – JASENAÇKA DHE VOJVODE ILIQIT
OBJEKAT NA UGLU VOJVODE SAVATIJA I PEĆKE
OBJEKAT NA UGLU VOJVODE SAVATIJA I PEĆKE
TRŽNI CENTAR VERO U ŽARKOVU U TRGOVAČKOJ ULICI
TRŽNI CENTAR VERO U ŽARKOVU U TRGOVAČKOJ ULICI
OBJEKT BANIMI – VOJVODE HRVOJA
OBJEKT BANIMI – VOJVODE HRVOJA