BEKATHERM Prestige

BEKATHERM PRESTIGE

1. BEKATHERM Prestige

BEKATHERM Prestige sistemin fasadues e përbëjnë pllaka izoluese ose lamela prej leshit mineral (të gurit), ngjitës mineral për ngjitjen e pllakave izoluese dhe përforcimin e rrjetit të qeqltë (fasaduese), rrjetin fasadues, lyerjen bazë (grundin) dhe llaçin përfundimtar të fasadës. Dukja përfundimtare e fasadës varet nga zgjedhja e strukturës dhe nuancës së llaçit fasadues. Sipas standardit EN 13501-1 sistemi fasadues me lesh guri BEKATHERM Prestige i takon klasit A2 që do të thotë se nuk ndizet.

  • Nuk ndizet
  • Lëshim të shkëlqyer të avullit
  • Izolim i shkëlqyer nga zhurma
  • Rezistent ndaj UV rrezatimit dhe ndikimeve atmosferike
  • Të gjitha komponentët në sistem janë ETA të certifikuara
  • Punueshmëri e jashtëzakonshme
  • Varësisht nga komponentët e përdorur, është e mundur përbërja e shtresës përfundimtare
Download:
ETA_Prestige

KOMPONENTAT E SISTEMIT FASADUES BEKATHERM PRESTIGE
Shtresa Qëllimi i produktit Produkti Paketimi Masa Harxhimi në 1 m2
1 NGJITËSI PËR NGJITJE

BK-StirolFix WDVS
Ngjitës për pllaka EPS dhe vendosjen e rrjetës së armaturës, ngjitës për pllaka LM.
ose
BK-StirolFix 1
Ngjitës fleksibil për ngjitjen e pllakave EPS,EPS G dhe MW dhe rrjetave përforcuese. Përmban çimento bojë hiri Portland.
ose
BK-StirolFix Special
Ngjitës me fleksibilitet të lartë për ngjitjen e pllakave EPS,EPS G,XPS dhe MW dhe rrjetave përforcuese.

25 kg 5,00
2 PLLAKË IZOLUESE


1 m2 1,05
3 NGJITËS PËR PËRFORCIM

BK-StirolFix 1
Ngjitës fleksibil për ngjitjen e pllakave EPS,EPS G dhe MW dhe rrjetave përforcuese. Përmban çimento bojë hiri Portland.
ose
BK-StirolFix White
Ngjitës fleksibël i bardhë për ngjitjen e pllakave EPS dhe MW dhe rrjetave përforcuese
ose
BK-StirolFix Special
Ngjitës me fleksibilitet të lartë për ngjitjen e pllakave EPS,EPS G,XPS dhe MW dhe rrjetave përforcuese.

25 kg 7,00
4 ARMATURA/RRJET FASADUES

Bekatherm mrežica 160
Rrjeti fasadues

50 m2 1,10
5 NGJITËS PËR PËRFORCIM

BK-StirolFix 1
Ngjitës fleksibil për ngjitjen e pllakave EPS,EPS G dhe MW dhe rrjetave përforcuese. Përmban çimento bojë hiri Portland.
ose
BK-StirolFix White
Ngjitës fleksibël i bardhë për ngjitjen e pllakave EPS dhe MW dhe rrjetave përforcuese
ose
BK-StirolFix Special
Ngjitës me fleksibilitet të lartë për ngjitjen e pllakave EPS,EPS G,XPS dhe MW dhe rrjetave përforcuese.

25 kg 5,00
6 LYERJA KRYESORE (GRUND)

BK-Grund Silicat
Nënshtresë strukturore për suva dhe bojëra prej silikati
ose
BK-Grund Universal
Bazë strukturore universale

25 kg 0,22
7 LLAÇI PËRFUNDIMTAR FASADUES

BK-Plast
Llaç fasade në bazë akrilike
ose
BK-Sil Si&Si
Suva fasade në bazë silikati-silikoni
ose
BK-Sil
Suva fasade në bazë silikoni

25 kg 2,80

Për udhëzime tjera shikoni listën teknike të produkteve.
* Varësisht nga ngjitësi i zgjedhur për ngjitje dhe për përforcim dhe llaçit përfundimtar fasadues, japim garanci në sistemin fasadues prej 10, 20 ose 25 vjet.

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners who may combine it with other information that you’ve provided to them or that they’ve collected from your use of their services.
We use cookies to personalise content and ads.