Bekatherm


Produktet për muret e jashtme dhe për izolimin

Njeriu gjithmonë është në kërkim për t’u mbrojtur nga fatkeqësitë natyrore. Kjo nevojë me kohë është zhvilluar në nevojë për rehati. Në kërkim të zgjidhjes, duke u kujdesur për natyrën, kemi zhvilluar BEKATHERM sisteme fasaduese të cilat sigurojnë mbrojtje afatgjate dhe të besuar të objekteve afariste dhe ato të banimit, rehati dhe ngrohtësi të cilat tërë shtëpinë e shndërrojnë në vatër. Efikasiteti energjetik e BEKATHERM sistemit i zvogëlon harxhimet dhe ndikon pozitivisht në mjedisin jetësor. Kualiteti cilësor i vërtetuar me ETA certifikatë, siguron deri në 25 vjet garanci.

SIGURIA NGA JASHTË, NGROHTËSIA BRENDA

Llaçet Përfundimtare Fasaduese


BK-Plast

BK-Plast

Llaç fasade në bazë akrilike

Mëso më shumë
BK-Sil Si&Si

BK-Sil Si&Si

Suva fasade në bazë silikati-silikoni

Mëso më shumë
BK-Sil

BK-Sil

Suva fasade në bazë silikoni

Mëso më shumë
BK-S Plast

BK-S Plast

Suva fasade në bazë silikati

Mëso më shumë
BK-Kul

BK-Kul

Suva mozaike për fasada.

Mëso më shumë
BK-Banjalit

BK-Banjalit

Suva minerale fisnike -' Lëkurë lisi'

Mëso më shumë
BK-Briv Special

BK-Briv Special

Suva minerale për fasadë

Mëso më shumë
BK-Terofa

BK-Terofa

Suva minerale për fasadë për spërkatjen e mureve të jashtëm.

Mëso më shumë

Ngjitës Për Ngjitje Dhe Përforcim


BK-StirolFix 1

BK-StirolFix 1

Ngjitës fleksibil për ngjitjen e pllakave EPS,EPS G dhe MW dhe rrjetave përforcuese. Përmban çimento bojë hiri Portland.

Mëso më shumë
BK-StirolFix WDVS

BK-StirolFix WDVS

Ngjitës për pllaka EPS dhe vendosjen e rrjetës së armaturës, ngjitës për pllaka LM.

Mëso më shumë
BK-StirolFix Base

BK-StirolFix Base

Ngjitës për ngjitje pllakash EPS.

Mëso më shumë
BK-StirolFix Special

BK-StirolFix Special

Ngjitës me fleksibilitet të lartë për ngjitjen e pllakave EPS,EPS G,XPS dhe MW dhe rrjetave përforcuese.

Mëso më shumë
BK-StirolFix White

BK-StirolFix White

Ngjitës fleksibël i bardhë për ngjitjen e pllakave EPS dhe MW dhe rrjetave përforcuese

Mëso më shumë

Shtresat


BK-Grund Universal

BK-Grund Universal

Bazë strukturore universale

Mëso më shumë
BK-Acryl

BK-Acryl

BK-Acryl Bazë strukturore për suva akrile dhe bojëra

Mëso më shumë
BK-Ultra Prime

BK-Ultra Prime

Shtresë universale

Mëso më shumë
BK-Grund Silicat

BK-Grund Silicat

Nënshtresë strukturore për suva dhe bojëra prej silikati

Mëso më shumë
BK-Penetrat

BK-Penetrat

Nënshtresë me depërtueshmëri të lartë për sipërfaqe të lidhura dobët

Mëso më shumë
BK-MicroGrund Universal

BK-MicroGrund Universal

Bazë strukturore universale me mikrofibra

Mëso më shumë

Ngjyra Fasaduese


BK-Fas Shine

BK-Fas Shine

Lyrësi transparent me efekt metalik

Mëso më shumë
BK-FAS SILICON

BK-FAS SILICON

Dispersion silikon për mure të jashtëm

Mëso më shumë
BK-FAS SILICAT

BK-FAS SILICAT

Dispersion silikat për mure të jashtëm

Mëso më shumë
BK-Fas Acryl

BK-Fas Acryl

Dispersion akril për mure të jashtëm

Mëso më shumë
BK-MICROFAS SILICON

BK-MICROFAS SILICON

DISPERSION SILIKONI ME MIKROFIJE për muret e jashtme

Mëso më shumë
BK-MICROFAS SILICAT

BK-MICROFAS SILICAT

Dispersioni silikat me mikrofibra për muret e jashtme

Mëso më shumë
BK-MICROFAS ACRYL

BK-MICROFAS ACRYL

Dispersion akril me mikrofibra për muret e jashtme

Mëso më shumë
BK-FAS COLOR

BK-FAS COLOR

Dispersion akril për mure të jashtëm - ton i plotë

Mëso më shumë

Masat Për Nivelizim


BK-GletEx S

BK-GletEx S

Masë për nivelimin e mureve të jashtëm

Mëso më shumë
BK-GletEx S Acryl

BK-GletEx S Acryl

Masë për patinimim e mureve të jashtëm në bazë akrili

Mëso më shumë

Material Shtesë


Bekatherm mrežica 160

Bekatherm mrežica 160

Rrjeti fasadues

Mëso më shumë
Bekatherm mrežica 145

Bekatherm mrežica 145

Rrjeti fasadues

Mëso më shumë
Пластмасов PVC ъглов профил с мрежа

Пластмасов PVC ъглов профил с мрежа

Пластмасов PVC ъглов профил с мрежа

Mëso më shumë
BK-Tipl

BK-Tipl

Dipla me trup rrethor me gozhdë plastikes

Mëso më shumë

Eps Ndërtimor


Bekatherm EPS 150

Bekatherm EPS 150

EPS pllakat nga polistireni i zgjeruar

Mëso më shumë
Bekatherm EPS 120

Bekatherm EPS 120

Panele EPS të bëra nga polistireni i zgjeruar

Mëso më shumë
Bekatherm EPS 100

Bekatherm EPS 100

Panele EPS të bëra nga polistireni i zgjeruar

Mëso më shumë
Bekatherm EPS 30

Bekatherm EPS 30

Panele EPS të bëra nga polistireni i zgjeruar

Mëso më shumë

XPS (STIRODUR)


BK-Dur XPS

BK-Dur XPS

Pllakat nga polistireni i ekstruduar

Mëso më shumë