Zgjidhjet sistematike

Zgjidhjet sistematike

BEKATHERM

Njeriu gjithmonë është në kërkim të mbrojtjes nga fatkeqësitë natyrore. Kjo nevojë është zhvilluar me kohë në nevojën për rehati. Në kërkim të zgjidhjes, duke u kujdesurr për natyrën, kemi zhvilluar sisteme fasaduese BEKATHERM të cilët sigurojnë mbrojtje afatgjate dhe të besueshme të objekteve afariste dhe të banimit, rehati dhe ngrohtësi të cilat shtëpinë e shndërrojnë në shtëpi. Efikasiteti energjetik i sistemit BEKATHERM i zvogëlon harxhimet dhe ndikon pozitivisht në mjedisin jetësor. Kualiteti i lartë i vërtetuar me certifikatën ETA dhe rezistenca mekanike sigurojnë deri në 25 vjet garanci.

BEKATHERM sistemet termoizoluese fasaduese sigurojnë:

  • Komoditetin e hapësirës së brendshme;
  • Kursimin në harxhimet e ngrohjes dhe ftohjes;
  • Shtimin e vlerës së shtëpisë Tuaj/objektit Tuaj;
  • Eliminimin e “urave të ftohta” nëpër vendet ku në murin prej produkteve të tillave gjendet konstruksioni i betonit, që ndalon paraqitjen e kondensimit nëpër ato vende, me këtë edhe paraqitjen e mykut.

Alt

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners who may combine it with other information that you’ve provided to them or that they’ve collected from your use of their services.
We use cookies to personalise content and ads.