Interior


Produktet për muret e brendshme

Çdo ditë njeriu i kalon 16 ose më shumë orë në hapësirën e mbyllur. Që ta ndjejë veten rehat, është e domosdoshme që enterieri të jetë i shëndetshëm, i pastër dhe i rregulluar. Për mure të përsosura të brendshme nevojiten zgjidhje të besueshme dhe që kryhen lehtë. Si përgjigje ndaj kësaj sfide, kemi krijuar INTERIOR linjën e produkteve e cila sjell sistem standard për muret e brendshme, zgjidhje sistemore për përpunimin e mureve të brendshme për lokalet me lagështi të shtuar (kuzhina dhe banja) dhe për bllokimin e njollave nëpër muret e brendshme. Ngjyrat ekologjike dhe të brendshme të përshkueshme me bazë të ujit, janë prodhuar me eko - standardet më të larta evropiane, sigurojnë jetë të shëndetshme, pa avullime toksike dhe kimikate. Kanë fuqi të shkëlqyer të mbulimit dhe zgjedhje të gjerë të nuancave.

I pazëvendësueshëm në mur, inspiron jetën

Llaçë të brendshëm dekorues

Kërkoje paletën e produkteve

Lëndë për tonifikim

Kërkoje paletën e produkteve

Produkte për gjips karton pllaka

Kërkoje paletën e produkteve

Shtresa


BK-Podloga

BK-Podloga

Emulsion i koncentruar i destinuar për të përmirësuar ngjitjen

Mëso më shumë
BK-Podloga 1:3

BK-Podloga 1:3

Baza për muret e brendshme

Mëso më shumë
BK-Stain Blocker

BK-Stain Blocker

Shtresa për bllokimin e njollave

Mëso më shumë

Masa për nivelizim


BK-GletEx Nivelex

BK-GletEx Nivelex

Masë për nivelimin e mureve të brendshme

Mëso më shumë
BK-GletEx Acryl

BK-GletEx Acryl

Masë për nivelimin e mureve të brendshme në bazë akrilike

Mëso më shumë
BK-GletEx Premium

BK-GletEx Premium

Masë me shtresë të trashë për nivelimin e mureve të mbrendshëm

Mëso më shumë
BK-GletEx

BK-GletEx

Masë për nivelimin e mureve të brendshme

Mëso më shumë
BK-GletEx Universal

BK-GletEx Universal

Masë për nivelim me makineri dhe dorë të mureve të brëndshëm

Mëso më shumë

Ngjyra të brendshme


BK-Delux Matt

BK-Delux Matt

Ngjyrë akrilike disperzive e lashme me ujë me cilësi të lartë për muret e brendshme

Mëso më shumë
BK-Delux Semi Matt

BK-Delux Semi Matt

Ngjyrë akrilike disperzive e lashme me ujë me cilësi të lartë për muret e brendshme

Mëso më shumë
BK-Pol

BK-Pol

Dispersion për mure të brendshme

Mëso më shumë
BK-Gold

BK-Gold

Bojë disperzive me mbulim të lartë për muret e brendshme

Mëso më shumë
BK-Crystal

BK-Crystal

Bojë disperzive me mbulim të lartë i lajshëm me ujë për mure të brendshme

Mëso më shumë
BK-Pol Protect

BK-Pol Protect

Dispersion për muret e brendshme, rezistent ndaj paraqitjes së mykut

Mëso më shumë

Llaçë të brendshëm dekorues


BK-BRIV UNIVERSAL

BK-BRIV UNIVERSAL

Suva minerale dekorative për mure të brendshme

Mëso më shumë
BK-DEKOR

BK-DEKOR

Suva dekorative minerale për mure të mbrendshme"Spanjisht mur"

Mëso më shumë
BK-IN KUL BRILIANT

BK-IN KUL BRILIANT

Suva mozaike dekorative me elemente të shndritshëm

Mëso më shumë
BK-IN KUL

BK-IN KUL

Suva mozaike për përdorim të brëndshëm

Mëso më shumë
BK-IN PLAST

BK-IN PLAST

Suva akrile dekorative për mure të brëndshëm

Mëso më shumë

Lëndë për tonifikim


BK-Color

BK-Color

Pasta pigmentuese për tonifikimin e disperzionit për muret e brendshme

Mëso më shumë

Produkte për gjips karton pllaka


BK-FIL

BK-FIL

Masë për mbushjen e shtresave mes plakave allçi-kartoni

Mëso më shumë
BK-PlasterFix

BK-PlasterFix

Ngjitës për ngjitjen e pllakave prej gips-kartoni

Mëso më shumë