Tutoriale

Tutorialet Bekament janë video materiale edukative që në mënyrë relevante, precize dhe praktike ofrojnë njohuri për proceset e aplikimit profesional dhe korrekt të produkteve Bekament dhe/ose instalimit të zgjidhjeve të ndryshme të sistemit.

HOW TO PROPERLY INSTALL A THERMAL INSULATION FACADE SYSTEM?

HOW TO GET FLAWLESS WALLS IN THE INTERIOR?

HOW TO PROPERLY INSTALL A SYSTEM FOR WATERPROOFING AND LAYING CERAMICS IN THE BATHROOM?

BK-Sunset

BK-Iskra

BK-Perla

BK-Natura

BK-Travertino

BK-Rustic