Bekatherm plus

BEKATHERM PLUS

1. BEKATHERM Plus

BEKATHERM Plus sistemin për cokël e përbëjnë pllaka izoluese nga polistireni i ngjeshur (stirodur), ngjitësi mineral për ngjitjen e pllakave izoluese dhe përforcimin e rrjetit të qeqltë (fasaduese), rrjetin fasadues, lyerjen bazë (grundin) dhe llaçin përfundimtar mozaik.

  • Rezistent ndaj goditjeve mekanike
  • Qëndrueshmëri e shkëlqyer ndaj ujit
  • Rezistencë ndaj UV rrezeve dhe ndikimeve atmosferike
  • Mund të lahet me ujë

KOMPONENTAT E SISTEMIT FASADUES BEKATHERM PLUS
Shtresa Qëllimi i produktit Produkti Paketimi Masa Harxhimi në 1 m2
1 SHTRESË HIDROIZOLUESE

BK-HIDROSTOP 2 21.6 kg
Lyerje fleksibile dykomponentësh hidroizolues

21.6 kg 1,50
2 NGJITËSI PËR NGJITJE

BK-STIROLFIX SPECIAL 25 kg
Ngjitës me fleksibilitet të lartë për ngjitjen e pllakave EPS,EPS G,XPS dhe MW dhe rrjetave përforcuese.

25 kg 5,00
3 PLLAKË IZOLUESE

BK-DUR XPS
Pllakat nga polistireni i ekstruduar

1 m2 1,05
4 Përforcimi

BEKATHERM MREŽICA 160g 50m²
Rrjeti fasadues

50 m2 1,10
5 NGJITËS PËR PËRFORCIM

BK-STIROLFIX SPECIAL 25 kg

25 kg 5,00
6 LYERJA KRYESORE (GRUND)

BK-GRUND UNIVERSAL 25 kg
Bazë strukturore universale

25 kg 0,22
7 Shtresa përfundimtare

BK-KUL 25 kg
Suva mozaike për fasada.

25 kg 5,00

Për udhëzime të detajuara, shikoni listën teknike të produkteve

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners who may combine it with other information that you’ve provided to them or that they’ve collected from your use of their services.
We use cookies to personalise content and ads.