BEKATHERM Standard Graphite

BEKATHERM STANDARD GRAPHITE

1. BEKATHERM Standard Graphite

BEKATHERM Standard Graphite sistemin fasadues e përbëjnë pllaka izoluese nga polistireni i zgjeruar EPS (stiropori) i pasur me grafit (stiropor grafiti), ngjitësi mineral për ngjitjen e pllakave izoluese dhe përforcimin e rrjetit (fasadues) të qelqtë, rrjetin e fasadës, lyerjen bazë (grundin) dhe llaçin përfundimtar të fasadës. Dukja përfundimtare e fasadës varet nga zgjedhja e strukturës dhe nga nuanca e llaçit të fasadës. Pllakat izoluese nga polistireni i zgjeruar nga grafiti (stiropor grafiti), siguron 20% cilësi më të mira termoizoluese në raport me termoizoluesin me pllaka izoluese nga polistireni i zgjeruar i bardhe (stiropori).

  • 20% cilësi më të mira termoizoluese në raport me termoizolimin me pllaka izoluese nga polistireni i zgjeruar i bardhë (stiropori)
  • Paletë e gjerë e nuancave të llaçit përfundimtar fasadues
  • Rezistencë ndaj UV rrezeve dhe ndikimeve atmosferike
  • Qëndrueshmëri e shkëlqyer ndaj ujit
  • Të gjitha komponentët në sistem janë ETA të certifikuara
  • Punueshmëri e jashtëzakonshme
  • Instalim i thjeshtë

KOMPONENTAT E SISTEMIT FASADUES BEKATHERM GRAPHITE
Shtresa Qëllimi i produktit Produkti Paketimi Masa Harxhimi në 1 m2
1 NGJITËSI PËR NGJITJE

BK-StirolFix 1
Ngjitës fleksibil për ngjitjen e pllakave EPS,EPS G dhe MW dhe rrjetave përforcuese. Përmban çimento bojë hiri Portland.
ose
BK-StirolFix Special
Ngjitës me fleksibilitet të lartë për ngjitjen e pllakave EPS,EPS G,XPS dhe MW dhe rrjetave përforcuese.

25 kg 5,00
2 PLLAKË IZOLUESE

Bekatherm EPS Grafit
EPS pllakat nga polistireni i zgjeruar me shtojca grafiti

1 m2 1,05
3 NGJITËS PËR PËRFORCIM

BK-StirolFix 1
Ngjitës fleksibil për ngjitjen e pllakave EPS,EPS G dhe MW dhe rrjetave përforcuese. Përmban çimento bojë hiri Portland.
ose
BK-StirolFix White
Ngjitës fleksibël i bardhë për ngjitjen e pllakave EPS dhe MW dhe rrjetave përforcuese
ose
BK-StirolFix Special
Ngjitës me fleksibilitet të lartë për ngjitjen e pllakave EPS,EPS G,XPS dhe MW dhe rrjetave përforcuese.

25 kg 5,00
4 ARMATURA/RRJET FASADUES

Bekatherm mrežica 145
Rrjeti fasadues
ose
Bekatherm mrežica 160
Rrjeti fasadues

50 m2 1,10
5 NGJITËS PËR PËRFORCIM

BK-StirolFix 1
Ngjitës fleksibil për ngjitjen e pllakave EPS,EPS G dhe MW dhe rrjetave përforcuese. Përmban çimento bojë hiri Portland.
ose
BK-StirolFix White
Ngjitës fleksibël i bardhë për ngjitjen e pllakave EPS dhe MW dhe rrjetave përforcuese
ose
BK-StirolFix Special
Ngjitës me fleksibilitet të lartë për ngjitjen e pllakave EPS,EPS G,XPS dhe MW dhe rrjetave përforcuese.

25 kg 5,00
6 LYERJA KRYESORE (GRUND)

BK-Grund Universal
Bazë strukturore universale
ose
BK-Grund Silicat
Nënshtresë strukturore për suva dhe bojëra prej silikati

25 kg 0,22
7 LLAÇI PËRFUNDIMTAR FASADUES

BK-Plast
Llaç fasade në bazë akrilike
ose
BK-Sil Si&Si
Suva fasade në bazë silikati-silikoni
ose
BK-Sil
Suva fasade në bazë silikoni

25 kg 2,80

Për udhëzime tjera shikoni listën teknike të produkteve.
* Varësisht nga ngjitësi i zgjedhur për ngjitje dhe për përforcim dhe llaçit përfundimtar fasadues, japim garanci në sistemin fasadues prej 10, 20 ose 25 vjet.

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners who may combine it with other information that you’ve provided to them or that they’ve collected from your use of their services.
We use cookies to personalise content and ads.