Shitjen e banesave

Shitjen e banesave

SHITJA E BANESAVE

Pas çdo projekti ndërtimor gjendet një ekip profesionist i njerëzve të cilët garantojnë kualitetin e ndërtimit dhe respektimin e afateve të kontraktuara, gjë e cila e bën Bekamentin mbështetës

 

KONTAKTET

 

 

 

Marija Mitrović

Menadžer prodaje nekretnina

M +381 63 499 993

marija.mitrovic@bekament.com

 

 

 

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners who may combine it with other information that you’ve provided to them or that they’ve collected from your use of their services.
We use cookies to personalise content and ads.