Fondacioni

Fondacioni

 

Që nga fillimi, njerëzit që e përbëjnë kompaninë Bekament konsiderojnë se suksesi është më i madh nëse ndihmohet.

Në vitin 2017 është themeluar Bekament Fondacioni, puna e të cilit është e orientuar në dimensionet humane dhe etike të përgjegjësisë shoqërore. Me vizionin Bekament Fondacioni si veprimtari primare ka sanimin e shtëpive dhe objekteve me rëndësi për bashkësinë lokale, por është e përfshirë edhe në aktivitetet tjera humanitare, duke i përkrahur donacionet dhe bamirësitë.

Qëllimi i Bekament Fondacionit është që ta bashkojë sektorin publik dhe privat, të grumbullojë kompani, organizata dhe individë dhe të krijojë mjedis që do të stimulojë dhe inspirojë përkrahjen e investimit për të mirën e përgjithshme të shoqërisë në tërësi. Bekament Fondacioni punon në fushat e interesit shoqëror strategjik dhe zhvillimor, ndërsa nënkupton investimin dhe përparimin e shëndetësisë, shkencës, kulturës, artit, sportit etj.

KONTAKTI:
fondacija@bekament.com

 

 

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners who may combine it with other information that you’ve provided to them or that they’ve collected from your use of their services.
We use cookies to personalise content and ads.