Interior Standard

INTERIOR STANDARD

INTERIOR Standard

Zgjidhja gjithëpërfshirëse e sistemit për muret e brendshme INTERIOR STANDARD përfshin produkte për të gjitha fazat në trajtimin e mureve të brendshme, që nga përgatitja e murit për suvatim, përdorimi i llaçit gëlqere çimento, përdorimi i përbërësve të nivelit me cilësi të lartë (komponimet zbutëse) deri te aplikimi i bojrave të brendshëm që nuk përmbajnë tretës organikë. përfshihen kështu në produktet organike.

  • Përcjellshmëri e mirë e avujve
  • Punueshmëri e shkëlqyeshme e llaçit të suvatimit dhe përbërësit të nivelimit
  • Bojrat ekologjike për muret e brendshme, nuk përmbajnë tretës organikë
  • Një përzgjedhje e gjerë e nuancave të ngjyrave të brendshme

KOMPONENTAT E SISTEMIT INTERIOR STANDARD *
Shtresa Qëllimi i produktit Produkti Paketimi Masa Harxhimi në 1 m2
1 Lyerja kryesore

BK-BETON KONTAKT
Bazë strukturore për sipërfaqe të lëmuara
ose
BK-NIVELATOR
Bazë për sipërfaqet me thithshmëri jo të njëtrajtshme

20 kg 0,5 kg/m2


0,03 – 0,06 kg/m2
2 LLAÇI

BK-Mal 220
Suva çemento-gëlqerore për mure të mbrendshnme. Përmban hidroksid kalciumi dhe çimento bojë hiri Portland.

30 kg 11 – 12 kg/m2/cm
3 Lyerja kryesore

BK-Ultra Prime
Shtresë universale
ose
BK-Podloga
Emulsion i koncentruar i destinuar për të përmirësuar ngjitjen

10

5
l 0,12 – 0,2 l/m2


0,03 – 0,05 l/m2
4 Masa për nivelizim/glet

BK-GletEx
Masë për nivelimin e mureve të brendshme
ose
BK-GletEx Universal
Masë për nivelim me makineri dhe dorë të mureve të brëndshëm
ose
BK-GletEx Acryl
Masë për nivelimin e mureve të brendshme në bazë akrilike

25 kg 1– 1,5 kg/m2


1 - 1,5 kg/m2


1,5 – 2 kg/m2
5 Lyerja kryesore

BK-Podloga
Emulsion i koncentruar i destinuar për të përmirësuar ngjitjen

5 l 0,03 – 0,05 l/m2
6 Ngjyra e brendshme

BK-Pol
Dispersion për mure të brendshme
ose
BK-Gold
Bojë disperzive me mbulim të lartë për muret e brendshme
ose
BK-Crystal
Bojë disperzive me mbulim të lartë i lajshëm me ujë për mure të brendshme

25

15

15
kg

l

l
0,2 -0,3 kg/m2


0,12 – 0,13 l/m2


0,11 – 0,12 l/m2

Për udhëzime të detajuara, shikoni listën teknike të produkteve.
* Për sipërfaqet e lëmuara të betonit.
**Për sipërfaqet me absorbim të madh dhe sipërfaqe jo të rrafshëta absorbuese (siç janë blloqet gaz-beton).

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners who may combine it with other information that you’ve provided to them or that they’ve collected from your use of their services.
We use cookies to personalise content and ads.