SEALFIX


Produktet për mbyllje dhe ngjitje

Për detajet e rëndësishme në projektet e mëdha kujdeset SEALFIX – linja e produkteve për mbyllje dhe ngjitje të cilët më shpesh përdoren si shtesë për zgjidhje sistemore nga kategoria e BEKATHERM, CERAMIC dhe INTERIOR. Përveç sfidave serioze funksionale, me lehtësi të njëjtë zgjidhen edhe ato të vogla, dekorative.

LINJA E SIGURISË

MASË ANKORUESE


BK-Anchor Fix

BK-Anchor Fix

Masë ankoruese

Mëso më shumë

MASA PËR MBYLLJE


BK-AcrylKit

BK-AcrylKit

MASË AKRILIKE PËR MBYLLJE

Mëso më shumë
BK-SUPERFLEX PU

BK-SUPERFLEX PU

Masë poliuretani për mbyllje dhe ngjitje.

Mëso më shumë
BK-Silicon Universal

BK-Silicon Universal

Masë universale për mbyllje

Mëso më shumë
BK-Silicon NEUTRAL Profi

BK-Silicon NEUTRAL Profi

Masë neutrale silikoni për mbyllje

Mëso më shumë
BK-Silicon Sanitar

BK-Silicon Sanitar

Sanitar në masën e silikonit për mbyllje

Mëso më shumë

NGJITËS


BK- ULTRA X

BK- ULTRA X

elastik ngjitës / mbyllës

Mëso më shumë
BK-INSTANTFIX

BK-INSTANTFIX

Ngjitës me ndikim të shpejtë

Mëso më shumë
BK-DECOFIX

BK-DECOFIX

NGJITËS MONTAZHI

Mëso më shumë

PUR NGJITËS PËR EPS PLLAKA


BK-PUR EPS KLEBER GUN

BK-PUR EPS KLEBER GUN

POLIURETANIT NGJITËS PËR PLLAKA EPS - me pistoletë

Mëso më shumë
BK-PUR EPS KLEBER

BK-PUR EPS KLEBER

POLIURETANIT NGJITËS PËR PLLAKA EPS

Mëso më shumë

SHKUMËS MONTIMI


BK-PUR PREMIUM GUN

BK-PUR PREMIUM GUN

Shkumë poliuretani me ekspansion të vogël për montim – me pistoletë

Mëso më shumë
BK-PUR PREMIUM

BK-PUR PREMIUM

Shkumë poliuretani me ekspansion të vogël për montim

Mëso më shumë
BK-PUR UNIVERSAL GUN

BK-PUR UNIVERSAL GUN

Shkumë poliuretani për montim dhe ngjitje - me pistoletë

Mëso më shumë
BK-PUR UNIVERSAL

BK-PUR UNIVERSAL

Shkumë poliuretani për montim dhe ngjitje

Mëso më shumë

PASTRUES I REVOLES PËR SHKUMË


BK-PU CLEANER

BK-PU CLEANER

Lënda për pastrimin e pistoletës për PUR shkumën

Mëso më shumë