Ceramic Big Tiles

CERAMIC BIG TILES

4. CERAMIC Big Tiles

Zgjidhja e sistemit për vendosjen e pllakave të qeramikës me dimensione të mëdha CERAMIC Big Tiles nënkupton përdorimin e masës vetënivelizuese (nëse është e nevojshme), ngjitësit me fleksibilitet të lartë për qeramikën me fortësi të shkëlqyer mekanike, masa kundër ujit për fugim që është rezistente në paraqitjen e mykut dhe ka rezistencë të lartë ndaj abrazionit dhe masat e silikonit për mbyllje me performansa të larta. Masa për fugim gjendet në 24 nuanca.

  • Përdorim i shpejtë dhe i thjeshtë;
  • I përshtatshëm për ngrohje nën dysheme;
  • Sistem fleksibil me fortësi të mirë mekanike dhe me rezistencë ndaj abrazionit.

KOMPONENTAT E SISTEMIT CERAMIC BIG TILES
Shtresa Qëllimi i produktit Produkti Paketimi Masa Harxhimi në 1 m2
1 Lyerja kryesore

BK-Ultra Prime
Shtresë universale

10 l 0,12 – 0,2 l/m2
2 Masa vetënivelizuese

BK-Liv 10
Masa vetëniveluese për dysheme

25 kg 1,4 – 1,5 kg/m2/mm
3 Lyerja kryesore

BK-Ultra Prime
Shtresë universale

10 l 0,12 – 0,2 l/m2
4 Ngjitës për qeramikë

SiproFix BK 160 White
Ngjitës fleksibël bardhë për pllaka qeramike dhe graniti për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm

25 kg 3 – 5 kg/m2
5 Masa për fugim

BK-Fugomal
Masë jodepërtuese nga uji për mbyllje fugash

2 kg 0,5 – 1 kg/m2
6 Masë për mbyllje

BK-Silicon NEUTRAL Profi
Masë neutrale silikoni për mbyllje
ose
BK-Silicon Universal
Masë universale për mbyllje

280 ml

Për udhëzime të detajuara, shikoni listën teknike të produkteve

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners who may combine it with other information that you’ve provided to them or that they’ve collected from your use of their services.
We use cookies to personalise content and ads.